1.

مطالعه کمیت و کیفیت اسانس گیاهان دارویی Thymus vulgaris L.، Melissa officinalis L. و Achilleamill efoilum L. کشت ‌شده در شرایط اقلیمی شهرکرد

صفحه 21-31
زهره آزاده؛ مجتبی کریمی؛ فائزه مختاریان؛ کرامت الله سعیدی؛ زهرا لری گوئینی

2.

بررسی وراثت‌پذیری و تنوع ژنتیکی جمعیت‎های مختلف گیاه دارویی Oliveria decumbens Vent. ایران با استفاده از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و میزان اسانس

صفحه 32-46
سید محمد حسین آل عمرانی نژاد؛ حسنعلی نقدی بادی؛ علی مهرآفرین؛ وحید عبدوسی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

3.

بررسی فیتوشیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس گیاه دارویی Artemisia persica Boiss. در مقایسه با بورنئول سنتزی علیه قارچ Aspergillus niger

صفحه 47-61
محمد مقتدر؛ حسن سالاری؛ حسین مظفری؛ ارمیتا فرهمند

4.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی Origanum Vulgare L.،Mentha pulegium L. و Satureja hortensis L. علیه قارچ Alternaria solani درشرایط انبارداری

مصطفی درویش نیا؛ احسان حسنوند؛ سید مسلم موسویان

5.

ارزیابی مقایسه‌ای میزان فنول و فلاونوئید کل، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاهان Artemisia annua L.، L. Thymus vulgaris، Matricaria chamomilla L.، Salvia officinalis L. و var mutica Pistaciaatlantica

صفحه 78-95
ایوب مزارعی؛ لیلا فهمیده

6.

بررسی اثر کشت مخلوط و کودهای شیمیایی بر میزان اسانس، محتوای فنل و فلاونوئید و برخی خواص زیستی گیاه دارویی Hyssopus officinalis L

صفحه 96-109
فرهاد حبیب زاده؛ بهور اصغری

7.

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس و فعالیت ضدمیکروبی سرشاخه‌های هوایی گیاه به لیمو (Lippia citriodora H.B.K.) کاشته شده در خوزستان در دو فاز قبل و بعد از گلدهی

صفحه 110-121
زهرا زارع

8.

تغییر در خصوصیات ریختی، محتوای فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف سه گونه از جنس جاشیر (Prangos spp.) جمع‌آوری شده از رویشگاه‌های استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد

صفحه 1-20
پیمان آذرکیش؛ محمد مقدم؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فاطمه خاکدان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب