1.

بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)

صفحه 1-13
سید عباس میرجلیلی؛ مهدی قبولی؛ الهه پورعزیزی؛ میترا اقاجانی

2.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی ( .Oliveria decumbens Vent) در استان خوزستان

صفحه 14-25
سید محمد حسین آل عمرانی نژاد؛ علی رضوانی اقدم

3.

مقایسه میزان فنل، فلانوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه چهار گیاه داروئی Momordica charantia L., Cucurbita pepo L. cultivar pumpkin, Ecballium elaterium (L.)A. Rich, Lagenaria siceraria L. cultivar Marankka

صفحه 26-39
زینب محکمی؛ عزیزاله خیری؛ مهدی توکلی زاده اصفهانی؛ محسن ثانی خانی؛ عباس بهاری

4.

بررسی اثر زمان برداشت بر برخی از خصوصیات فیتوشیمیایی برگ گیاه دارویی (.Cynara scolymus L )

صفحه 40-54
مرضیه اله دادی؛ لاله مشرف بروجنی

5.

ارزیابی و مقایسه کمیت و کیفیت ترکیبات مواد موثره گیاه دارویی(Zataria multiflora) و دو گونه از جنس Thymus در شرایط یکنواخت محیطی

صفحه 55-68
رویا مطلبی؛ سعدالله هوشمند؛ بهروز شیران؛ حسین فلاحی؛ رودابه راوش

6.

بررسی اثر آلودگی‌های صنعتی بر تجمع آرسنیک در خاک و برخی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی .Malva neglecta L

صفحه 69-84
زهرا عربی؛ زینب زاهد

7.

بررسی اثر فراوانی آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia officinalis L

صفحه 85-96
نجمه وثوقی؛ مسعود گماریان؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ شهاب خاقانی؛ فاطمه ملک پور

8.

بررسی تنوع کربوهیدارت و عناصر معدنی در صمغ کتیرای گیاه دارویی Astragalus gossypinus Fischer، جمع‌آوری شده از شش استان ایران

صفحه 97-107
آزاد مینائی؛ امیر رحیمی؛ محمد باقر رضایی؛ سونیا امینی؛ جعفر پژوهان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب