1.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

2.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)

صفحه 13-21
عنایت بریزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده

3.

ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

صفحه 21-33
آزیتا کوشافر؛ محمد ولایت زاده

4.

بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن

صفحه 35-42
سعید فرشباف درهمی؛ مهدی قیامی‌راد؛ رزاق محمودی

5.

تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2

صفحه 43-53
روح‌الله کرمی‌اسبو؛ منصوره میرابولفتحی

6.

رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو

صفحه 55-66
مهدیه بدری؛ آیناز علیزاده

7.

بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان

صفحه 67-75
آزاده قبادی؛ امین جهانگرد

8.

جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی

صفحه 77-83
سامان مهدوی؛ سعید علیلو؛ یحیی شفیعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب