1.

شناسنامه مجله


2.

فهرست مطالب

صفحه 79-80

3.

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب

صفحه 1-6
علیرضا گلچین منشادی؛ برهان مال الهی؛ محمد ترحمی

4.

بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا

صفحه 7-19
رضا شرافتی چالشتری؛ محسن تقی زاده؛ صفورا میری؛ زهره اسدی؛ محدثه عبدی پور؛ وحیده شیری

5.

سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 21-31
سعیده ابراهیمی اصل؛ امیر زارعی

6.

جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان

صفحه 33-44
حمیدرضا بهرامی؛ محمد ربیعی فرادنبه

7.

مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه

صفحه 45-54
ناهید نویدجوی؛ آناهیتا دهقانی؛ فرشاد بهرامی اصل؛ جعفر قاسمی؛ سیما کریم زداه صادق

8.

بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس

صفحه 55-65
مهدی رئیسی؛ علی دغاغله؛ مجتبی علیشاهی؛ مهدی رحیمی

9.

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای

صفحه 67-77
مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری

10.

بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد

صفحه 79-87
الهه برزم؛ الهه تاج بخش؛ ابراهیم رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب