1.

شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان

صفحه 71-79
مریم میرلوحی؛ محمد باقر ملجئی؛ آذین پور خلیلی

2.

ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1

صفحه 1-14
علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مجتبی رئیسی

3.

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد

صفحه 15-27
حسین معتمدی؛ سید منصور سیدنژاد؛ اسماعیل داراب پور

4.

کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli

صفحه 29-37
گزیزه شیرازی؛ عباس دوستی

5.

ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور

صفحه 39-47
احمد زین الدینی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی

6.

ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI

صفحه 57-70
زهره مشاک

7.

شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز

صفحه 81-87
جلال شایق؛ نسرین پورشفیع؛ هایده مبین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب