1.

بررسی برخی خصوصیات زیستی ماهی سفید رودخانه ای رودخانه بابلرود استان مازندران

صفحه 1-17
آریا اشجع اردلان؛ الهام راد؛ احد رجبی

2.

تعیین سطوح PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی ( آبکنار )

صفحه 18-27
باقر تیموری؛ شیلا صفائیان؛ سید محمد باقر نبوی؛ سید هادی خاتمی خاتمی

3.

بررسی تغییرات افقی و عمودی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی و کلروفیل a در تنگه هرمز (محدوده آب های استان هرمزگان)

صفحه 28-47
لیلا بهرامی سامانی؛ محمود ابراهیمی؛ مه لقا قربانلی

4.

سنجش تجمع فلزهای (جیوه، کادمیوم و سرب) ‌در بافت عضله‌ ماهی ‌شوریده در بندر بوشهر

صفحه 48-59
سیده زهرا خلیلی پور لنگرودی؛ محمدرضا محمد شفیعی؛ مژگان امتیازجو

5.

بررسی استفاده از آب پنیر بر کیفیت ماهی کیلکا طی زمان نگهداری در سردخانه

صفحه 60-80
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطللبی؛ محمد تقی مظلومی

6.

اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky)

صفحه 81-97
عرفان شاهکار؛ حسین خارا؛ محمد سوداگر؛ عظیم عظیمی

7.

شناسایی وتعیین توده زنده ماکروجلبک های منطقه جزرومدی استان بوشهر

صفحه 98-108
پریسا نجات خواه معنوی؛ فرناز رفیعی؛ سمیه شریعت زاده خراسانی؛ شبنم سیفی

8.

ارزیابی توان اکولوژیک تالاب بامدژ خوزستان با تأکید بر جنبه های حفاظتی

صفحه 109-119
سید علی جوزی؛ نسرین مرادی مجد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب