1.

تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده Otolithes ruber))نگهداری شده در یخ

صفحه 1-9
امیرمجتبی ستوده؛ سهراب معینی؛ پریسا نجاتخواه معنوی

2.

تغییرات زمانی و مکانی عوامل غیر زیستی، کلروفیل-a و تولید اولیه پلاژیک در مصب رودخانه سفیدرود

صفحه 10-22
محمدرضا رحیمی بشر؛ عباس اسماعیلی ساری؛ سید محمدرضا فاطمی؛ شعبانعلی نظامی

3.

مطالعه کمی و کیفی پساب کارخانه کاوه سودای مراغه جهت پرورش آرتمیا

صفحه 23-34
مرضیه قره‌باغی؛ سید محمد تقی ساداتی‌ پور؛ حسین غفوریان؛ ناصر آق

4.

تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران

صفحه 35-43
هدایت حسینی؛ شیلا صفائیان؛ هما صادقی

5.

بررسی و تعیین مخاطرات بهداشتی فلز سنگین کروم در فاضلاب نهر فیروز آباد تهران به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن بر محیط زیست ( EFMEA)

صفحه 44-54
سید علی جوزی؛ حسن کبیری‌فرد؛ سمیه شکوری؛ اکبر احمدی‌ مجد

6.

اثر پروبیوتیک ( (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052 بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانOnchorhyncus mykiss))

صفحه 63-73
مژگان امتیازجو؛ همایون حسین زاده صحافی؛ داود ضرغام؛ طیبه باشتی؛ کمیل رزمی

7.

بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولید مثل دو گونه نزدیک : بِرزم Barbus pectoralis (Heckel, 1843) و بِرزم لب پهن (Heckel,1849) barbulus Barbus در رودخانه کارون

صفحه 75-86
عبدالرحیم وثوقی؛ سیده مریم غفاری خلف محمدی؛ غلامحسین محمدی

8.

بررسی غلظت برخی از فلزات سنگین (Hg, Pb, Zn و Cd) در بافت عضله میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) پرورشی منطقه گمیشان، کلاهی و میگوی دریای خزر (Palaemon elegans)

صفحه 87-95
محمود سقلی؛ لیندا یادگاریان؛ سیدعباس حسینی؛ نورمحمد مخدومی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب