1.

شناسایی مولکولی سروتیپ های ویروس عامل برونشیت عفونی در جوجه های گوشتی استان گیلان

صفحه 275-281
لیلا اسدپور

2.

بررسی فراوانی ژن های پلاسمیدی spvB، spvC و spvR در سالمونلا انتریتیدیس جداسازی شده از مرغداری های صنعتی استان چهار محال و بختیاری

صفحه 282-288
معصومه داریوشی؛ عباس دوستی؛ محمد کارگر

3.

ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره های الکلی ساقه و برگ گیاه سیاه گینه

صفحه 289-298
مصطفی علم هولو؛ سنبل ناظری

4.

جداسازی و شناسایی مولکولی باسیلوس تولید کننده لانتی بیوتیک از خاک و بررسی اثرات ضد باکتریایی آن

صفحه 299-307
درنا کرمی آرخلو؛ محمد مهدی محمودی

5.

بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط باکتری باسیلوس لاتروسپروس در منابع مختلف کربن

صفحه 308-320
محبوبه ورناصری قندعلی؛ عبدالامیر معزی؛ نعیمه عنایتی ضمیر

6.

جداسازی، شناسایی و ارزیابی تولید صمغ زانتان توسط زانتوموناس کامپستریس جدا شده از برگ های درختان لیمو

صفحه 321-328
صبا امیری کجوری؛ زهیر حشمتی پور؛ اسمعیل قربانعلی نژاد

7.

بررسی تولید شیرین کننده زایلیتول توسط کاندیدا گوئیلیرموندی

صفحه 329-338
فروغ عسگری کرچگانی؛ غلامرضا قزلباش؛ ایرج نحوی

8.

ارزیابی فراوانی ویروس‌های مهم گوجه فرنگی در استان بوشهر

صفحه 339-345
عباس شرزه ای؛ سارا حیدری؛ لیلا شهبازی؛ فریبا رئوفی؛ زهرا مهندسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب