1.

شناسنامه علمی زمستان 1397

صفحه 0-0

2.

مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال

صفحه 1-7
محمدرضا قمی؛ مسعود قانع؛ مینا اقبالی؛ مهدی نیکو

3.

میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز

صفحه 9-20
نسترن لسانی فر؛ شهرام حنیفیان

4.

جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها

صفحه 21-35
زهرا خدایی جلال آبادی؛ شهلا سلطانی نژاد

5.

تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب

صفحه 37-54
رخساره رمضانی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ حسن جودکی

6.

شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 55-65
نیما بهادر؛ ایما عجم پور

7.

بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن

صفحه 67-79
اسماعیل عطای صالحی؛ امیر خدنگ نیک فرجام

8.

غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری

صفحه 81-92
سعید تکیه معروف؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

9.

بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت

صفحه 93-107
آرتور کالستیانس؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب