1.

شناسنامه علمی بهار 1398

صفحه 0-0

2.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال

صفحه 1-14
مریم فرومندی؛ محمدرضا خانی

3.

تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST)

صفحه 15-26
مرضیه توکل؛ حسن ممتاز؛ پرویز مهاجری؛ لیلی شکوهی زاده؛ الهه تاج بخش

4.

اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال

صفحه 27-38
میترا دانشور قربانی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی

5.

تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال

صفحه 39-54
سپیده حاجیان؛ مهرنوش تدینی

6.

بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی

صفحه 55-66
علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ علی بهادری راد

7.

بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم

صفحه 67-78
زهرا محمدزاده فریزهندی؛ غزل لبیکی

8.

شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)

صفحه 79-89
زهره مشاک؛ بیژن مرادی

9.

مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری

صفحه 90-101
افشین علیمحمدی؛ افشین جوادی؛ الهام یغما


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب