1.

شناسنامه علمی شماره 3 (پاییز 1398)

صفحه 0-0

2.

بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی

صفحه 11-11
هانیه غندالی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد

3.

مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال

صفحه 12-21
ابوالفضل گلشن تفتی؛ غلامرضا برادران

4.

جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی

صفحه 22-36
هادی کوهساری؛ زینب رشتی؛ شهره عرب

5.

مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

صفحه 37-46
مریم اختلاط؛ ریحانه محمدی دیدارگاهی؛ فروغ نامجویان؛ عبدالغنی عامری

6.

شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

صفحه 47-59
آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی

7.

ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 60-69
مهشید اصغری؛ مهشید جهادی؛ نفیسه قاسمی سپرو

8.

اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال

صفحه 70-81
فاطمه صباغی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

9.

مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 82-91
پروین محسنی سی سخت؛ امین نعمت الهی؛ عبدالناصر محبی؛ روح الله رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب