1.

اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی

صفحه 1-8

2.

بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا

صفحه 9-17

3.

تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی

صفحه 17-23

4.

بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم

صفحه 23-31

5.

اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی

صفحه 31-42

6.

ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا

صفحه 41-50

7.

ارزیابی خلوص روغن‌های زیتون بر اساس سنجش میزان‌تری گلیسریدهای پلیمریزه

صفحه 49-54

8.

بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد

صفحه 55-65


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب