Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,124
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,498
1.
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله
313.1 K
2.
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ
صفحه
9-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
400.85 K
3.
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته
صفحه
19-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
228.89 K
4.
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ
صفحه
25-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله
456.95 K
5.
بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون
صفحه
37-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
122.9 K
6.
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
صفحه
45-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.91 K
7.
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین
صفحه
53-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله
313.41 K
8.
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه
صفحه
65-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
626.22 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب