1.

بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز

صفحه 1-9

2.

ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ

صفحه 9-20

3.

بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته

صفحه 19-24

4.

ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 25-39

5.

بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون

صفحه 37-44

6.

بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده

صفحه 45-52

7.

اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین

صفحه 53-65

8.

بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه

صفحه 65-76


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب