Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,114
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,492
1.
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى
صفحه
1-11
مشاهده مقاله
اصل مقاله
896.66 K
2.
بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان
صفحه
11-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
425.62 K
3.
تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار
صفحه
17-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
184.54 K
4.
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی
صفحه
25-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
477.11 K
5.
بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
صفحه
35-45
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.53 K
6.
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی
صفحه
45-55
مشاهده مقاله
اصل مقاله
307.86 K
7.
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره
صفحه
55-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله
351.72 K
8.
مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388
صفحه
65-72
مشاهده مقاله
اصل مقاله
263.67 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب