1.

سینتیک خشک کردن برش‌های سیب‌زمینی‌ترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابه‌جایی هوای داغ

صفحه 1-13

2.

تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی

صفحه 15-26

3.

شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه

صفحه 27-33

4.

ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود

صفحه 35-41

5.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 41-50

6.

کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده‌ی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن

صفحه 51-65

7.

بررسی ارزش تغذیه‌ای سس ماهی ساردین

صفحه 67-74

8.

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن

صفحه 75-85


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب