Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
10,005
تعداد مقالات
83,625
تعداد مشاهده مقاله
78,454,395
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
55,469,529
1.
بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان
صفحه
1-6
مشاهده مقاله
اصل مقاله
207.82 K
2.
بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
صفحه
7-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
3.
تأثیر موسیلاژ دانهی ریحان بر ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری دوغ
صفحه
17-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
575.69 K
4.
پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری
صفحه
25-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
543.96 K
5.
پایش فرآیند آبگیری میوهی بِه در محلولهای اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز
صفحه
39-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله
415.33 K
6.
استخراج فاز مایع چربی دنبهی گوسفند به روش فراکسیونگیری با حلال و مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونهی تجارتی روغن مایع
صفحه
51-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله
240.08 K
7.
تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
صفحه
61-69
مشاهده مقاله
اصل مقاله
325.17 K
8.
بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی
صفحه
71-77
مشاهده مقاله
اصل مقاله
114.65 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب