1.

بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان

صفحه 1-6

2.

بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی

صفحه 7-17

3.

تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ

صفحه 17-24

4.

پیش‌بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در طی فرآوری

صفحه 25-38

5.

پایش فرآیند آبگیری میوه‌ی بِه در محلول‌های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز

صفحه 39-51

6.

استخراج فاز مایع چربی دنبه‌ی گوسفند به روش فراکسیون‌گیری با حلال و مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه‌ی تجارتی روغن مایع

صفحه 51-59

7.

تعیین شرایط بهینه‌ی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی

صفحه 61-69

8.

بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی

صفحه 71-77


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب