1.

بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی

صفحه 1-7

2.

بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم

صفحه 9-16

3.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد

صفحه 17-28

4.

آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار

صفحه 29-34

5.

تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک

صفحه 35-45

6.

بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)

صفحه 47-55

7.

کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن

صفحه 55-66

8.

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)

صفحه 67-74

9.

بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ

صفحه 75-83

10.

ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان

صفحه 83-89

11.

تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)

صفحه 91-100

12.

اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب

صفحه 101-108


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب