1.

فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن

صفحه 1-9

2.

بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ

صفحه 11-24

3.

پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف

صفحه 25-35

4.

تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

صفحه 37-45

5.

مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات

صفحه 47-56

6.

مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ.

صفحه 57-68

7.

ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن

صفحه 69-78

8.

بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون

صفحه 79-84


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب