1.

بهینه‌سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان

صفحه 1-6

2.

ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران

صفحه 7-16

3.

تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز

صفحه 17-22

4.

کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب

صفحه 23-35

5.

تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان

صفحه 37-65

6.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان

صفحه 47-54

7.

بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ

صفحه 55-64

8.

بررسی تاثیر جنس بسته‌بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته‌‌ی خام خشک شده در طی انبارداری

صفحه 65-71


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب