1.

بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

صفحه 1-7

2.

تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)

صفحه 8-21

3.

تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی

صفحه 21-29

4.

بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام

صفحه 31-36

5.

بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن

صفحه 37-44

6.

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران

صفحه 45-54

7.

بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم

صفحه 55-63

8.

مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 65-76

9.

تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا

صفحه 77-84

10.

تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای

صفحه 85-95

11.

بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان

صفحه 97-103

12.

مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ

صفحه 105-118


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب