Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,532
1.
بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
189.09 K
2.
تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)
صفحه
8-21
مشاهده مقاله
اصل مقاله
278.63 K
3.
تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی
صفحه
21-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
245.15 K
4.
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام
صفحه
31-36
مشاهده مقاله
اصل مقاله
156.24 K
5.
بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن
صفحه
37-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.02 K
6.
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
صفحه
45-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله
271.53 K
7.
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم
صفحه
55-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله
209.24 K
8.
مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
صفحه
65-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
269.58 K
9.
تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا
صفحه
77-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
170.36 K
10.
تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای
صفحه
85-95
مشاهده مقاله
اصل مقاله
404.8 K
11.
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان
صفحه
97-103
مشاهده مقاله
اصل مقاله
182.98 K
12.
مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ
صفحه
105-118
مشاهده مقاله
اصل مقاله
271.31 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب