1.

بررسی خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی ترکیب چند گیاه دارویی(حنا، پوست انار، پوست گردو، مورد) بر روی برخی باکتری های گرم مثبت و منفی

صفحه 1-17
سیمین خسروی؛ زهرا رضابتمند؛ مژگان قیاسیان

2.

تاثیر ساپونین استخراج شده از گیاه خارخاسک (Tribulus terrestris) بر فعالیت و ساختار آلفاگلوکوزیداز

صفحه 1-18
سما علیجانی؛ آزاده حکمت؛ سارا خاوری نژاد

3.

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره قارچ گانودرمالوسیدوم بر روی کاندیدا آلبیکنس جدا شده از نمونه ریوی

صفحه 1-14
ساناز رستمی نژاد؛ محمد دخیلی؛ سیدعلی رضایی

4.

بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز

صفحه 1-17
سید منصور میبدی؛ زهرا معصومعلی نژاد؛ مریم فخرآبادی

5.

ارتباط طول و قطر اندامها، دور کمر و باسن، توده بدنی و دیگر ابعاد بدن با شاخص های چربی و گلوگز خون

صفحه 1-20
محسن جعفری؛ علیرضا عبداللهی مقدم؛ ناهید بیژه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب