1.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak در شرایط رویشگاه‌های طبیعی و مزرعه

صفحه 1-11
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

2.

اثر محلول پاشی اسید‌آبسیزیک بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه .Cannabis sativa L تحت شرایط رطوبتی مختلف خاک

صفحه 12-24
هاجر معتمدی شارک؛ خدایار همتی؛ سارا خراسانی نژاد

3.

بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)

صفحه 25-39
محمد حسین امینی فرد؛ مژگان غلامی؛ حسن بیات؛ فرید مرادی نژاد

4.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی استرول‌ها و اسیدهای چرب دو گونه دارویی( Eryngium caucasicum Trautv) و (caucalis platycarpos L) در استان گیلان

صفحه 40-54
سحر محمدی پور؛ عبدالله حاتم زاده؛ داوود بخشی؛ اردلان پاسداران

5.

ارزیابی و مقایسه ویژگیهای مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی 14 اکوتیپ از گیاه دارویی (.Ziziphus jujuba Mill) در ایران

صفحه 55-67
سکینه کهنسال واجارگاه؛ رضا برادران؛ سید غلامرضا موسوی؛ مجید تولیت ابوالحسنی؛ داراب یزدانی

6.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی فنل و فلاونویید کل و عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف چهار گونه از جنس Marrubium در رویشگاه های آذربایجان شرقی

صفحه 68-76
نگار ناصری؛ فاطمه فتحی آزاد؛ ساناز حامدیزدان

7.

بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اندام های مختلف گیاه دارویی (Calotropis procera Aiton)در دو منطقه بم و جیرفت

صفحه 77-86
سمیه غلامشاهی؛ علی صالحی ساردویی

8.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنلی و بیوسنتز نانو ذرات نقره و طلا از عصاره های مختلف اندامهای گیاه .Conocarpus erectus L

صفحه 87-100
فاطمه گرجیان؛ رویا میرزاجانی؛ مریم کلاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب