1.

تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه‌دهی قلمه‌های چای (Camellia sinensis L.)

صفحه 1-5
سید محمد اخگر؛ جلال امیدی؛ سمانه عبدالمحمدی

2.

اثر خراش دهی اسیدسولفوریک بر جوانه‌زنی بذر گل اختر

صفحه 7-14
مژگان شهداد نژاد؛ علی صالحی ساردویی؛ هاجر معتمدی شارک؛ علیرضا خدا بخش؛ ایرج خزایی؛ سعید فتاح سیاه کمری

3.

مقایسه تاثیر ساخت و کشت ریز‌نمونه‌های استویا در بیوراکتور TIS نسبت به کشت درون شیشه‌ای

صفحه 15-26
بهاره شعفی؛ سید سعید موسوی؛ سعید قنبرعلی باغنی

4.

اثرات روغن های ضروری اکالیپتوس و نعناع در جیره غذایی بر درصد قطعات لاشه و اندام های ضمیمه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحه 28-31
پیمان صفر علی نژاد؛ علی نوری

5.

بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی، کیفی و عمر پس از برداشت گل‌های شاخه بریده میخک(Dianthus caryophyllus)

صفحه 33-43
مریم گلینی؛ ناصر علی پور؛ سعید صفری

6.

تاثیر روش مصرف عناصر ریزمغذی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند(Beta vulgarisL.)

صفحه 45-54
مهسا کیانیان؛ کیوان شمس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب