1.

تأثیر پربیوتیک (prebiotic) اینولین (inulin) بر شاخص تولید و تراکم باکتریایی دستگاه گوارش فیل ماهیان (Huso huso) جوان پرورشی

صفحه 1-11
رضا اکرمی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عباس متین فر؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رئوف مازندانی

2.

بررسی اثرات سرب و کادمیم بر آب، رسوب و جوامع ماکرو بنتیک خور زنگی (از انشعابات خور موسی در خلیج فارس)

صفحه 13-25
حامد منوچهری؛ علیرضا نیکویان؛ تورج ولی نسب؛ فرزاد نژادبهادری؛ سیدمحمد ماجدی؛ رضا چنگیزی؛ الهه جعفریان مقدم

3.

بررسی رژیم غذایی ماهی حمری (luteus Barbus ) در رودخانه های دالکی و حله استان بوشهر

صفحه 27-33
عبدالرحیم پذیرا؛ صابر وطن دوست

4.

ارتباط میزان تغذیه انسان از ماهی با مقدار تجمع جیوه در موی سر افراد مورد مطالعه در استان خوزستان

صفحه 29-39
علیرضا مبرهن فرد؛ عباس اسماعیلی ساری؛ شعبانعلی نظامی؛ ناصر قائمی

5.

بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر تنوع بایوفولینگ ها در اسکله های بندر امام خمینی

صفحه 41-51
الهه خدابخش؛ سید محمد باقر نبوی؛ شایان قبادی؛ النا خدابخش؛ حسام خدابخش

6.

بررسی اثرات جایگزینی غذای زنده با غذای خشک در رشد و بازماندگی لارو ماهی جنگجو (Betta splendens)

صفحه 53-61
عبدالصمد کرامت امیر کلایی؛ محمدحسین ابراهیمی

7.

بررسی تنوع خصوصیات ریخت شناسی ماهی قزل آلای خال قرمز Salmo trutta fario در رودخانه های تجن و بابلرود در استان مازندران

صفحه 55-69
صابر وطن دوست؛ غلامحسین وثوقی؛ شعبانعلی نظامی؛ اصغر عبدلی؛ عباس متین فر

8.

تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور

صفحه 71-75
رضوان موسوی ندوشن؛ محمدرضا فاطمی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ غلامحسین وثوقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب