1.

مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

صفحه 1-9

2.

اثرات استفاده از پروبیوتیک‌های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 10-20

3.

شناسایی و بررسی تراکم و پراکنش زئوپلانکتونی در دریاچه سد لار استان تهران

صفحه 21-31

4.

تأثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر برخی معیارهای رشد و ترکیبات بدن تاس‌ماهی سیبری پرورشی (Acipenser baeri)

صفحه 32-42

5.

ارزیابی کیفیت 6 چشمه شمال شهرستان دامغان براساس تنوع درشت بی‌مهرگان کف‌زی

صفحه 43-55

6.

تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچه‌کپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان

صفحه 56-66

7.

پراکنش و شناسایی مراحل اولیه زندگی خانواده گیش‌ماهیان (Carangidae) در آب‌های ایرانی خلیج‌فارس

صفحه 67-77

8.

بهینه‌سازی زمان شوک گرمایی پس از لقاح برای القا تریپلوئیدی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus myksis)

صفحه 78-84

9.

اثرات برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه تجن بر فراوانی و ترکیب گونه‌ای ماهیان

صفحه 85-93

10.

اثر افزودن گیاه چنگال آبی (Ceratophyllum demersum) به جیره غذایی بر فاکتورهای رشد و بقای بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

صفحه 94-104

11.

(گزارش کوتاه علمی) بررسی یک‌ساله تجمع زیستی فلز سنگین کادمیوم در رسوبات و ماکروبنتوزهای رودخانه قره‌سو

صفحه 105-112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب