1.

ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

صفحه 1-11

2.

افزایش تراکم سلولی جلبک Dunaliella tertioletca در محیط‌های کشت مختلف در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 12-20

3.

مطالعه اکولوژیک گونه سمی Pseudo-nitzschia seriata در حوضه جنوبی دریای خزر

صفحه 21-31

4.

امکان‌سنجی پرورش قزل‌آلای رنگین‌کمان در استخرهای خاکی استان خراسان شمالی با استفاده از آب‌های لب‌شور زیرزمینی

صفحه 32-40

5.

اثر تراکم ذخیره‌سازی بر برخی شاخص‌های خونی بچه‌ماهی شیب (Acipencer nudiventris)

صفحه 41-49

6.

خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان

صفحه 50-58

7.

تأثیر نوکلئوتید جیره بر رشد، بقا و برخی شاخص‌های خون‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 59-69

8.

اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-)

صفحه 70-82

9.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی

صفحه 83-89

10.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کاپاکاراژینان- ژلاتین/ نانورس حاوی اسانس اسطوخودوس جهت کاربرد در بسته‌بندی فرآورده‌های شیلاتی

صفحه 90-98


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب