1.

تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن

صفحه 1-10

2.

عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 11-22

3.

تأثیر نوبت‌‌های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان در آب لب شور

صفحه 24-30

4.

مقایسه و تأثیر سطوح مختلف چربی‌های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 31-39

5.

بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد

صفحه 40-52

6.

ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضد استرپتوکوکوزیس بر پارامترهای خونی ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 53-59

7.

کیفیت اسپرم تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پس از نگهداری در سرما با دی‌متیل سولفوکساید (DMSO)

صفحه 60-70

8.

مقایسه هم‌آوری ماهی شاه‌کولی (Alburnus chalcoides, Guldenstaedt 1772) مهاجر به تالاب انزلی، رودخانه‌های سفیدرود، چمخاله و شیرود

صفحه 71-82

9.

اثرات جیره‌های غذایی مختلف در بازده تخم‌ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)

صفحه 83-88


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب