1.

تغلیظ و خالص‌سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره

صفحه 1-9

2.

بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر

صفحه 10-19

3.

تأثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت‌های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری

صفحه 20-28

4.

بررسی فون کف‌زی نهر زرین گل علی‌آباد کتول، استان گلستان در آبان سال 1386

صفحه 29-39

5.

تعیین درصد شیوع و فراوانی آلودگی‌های انگلی مولدین ماهی‌سفید (Kamensky1901 , (Rutilus frisii kutum رودخانه شازده‌رود (استان مازندران)

صفحه 40-47

6.

میزان عنصر جیوه در دو گونه ماهی کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)و گ‍ِل خورک (Periophthalmus waltoni) در دو منطقه صیادی بندرامام خمینی و بندرعباس

صفحه 48-54

7.

تغییرات فصلی جریان، دما و شوری در خلیج‌فارس

صفحه 55-65

8.

مقایسه فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب قبل و بعد از مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا در رودخانه دوهزار تنکابن

صفحه 66-72

9.

اثر تراکم ذخیره‌سازی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و پارامترهای خون و عضله در ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)

صفحه 74-84


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب