1.

تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی

صفحه 1-13
جلیل خندقی؛ محمدرضا افشار مقدم

2.

ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی

صفحه 15-29
حدیثه ابدالی؛ مسعود سامی؛ اکبر حسن زاده؛ باقر احمدی؛ زهرا اسفندیاری

3.

بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی

صفحه 31-40
علی مندالی؛ سهراب رسولی

4.

بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران

صفحه 41-56
محدثه آصفری؛ پیمان مهستی؛ حسن حامدی

5.

بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول

صفحه 57-66
خداویردی عباس‌زاده معروفان؛ حمید میرزایی؛ امیرعباس متین؛ افشین جوادی؛ علیرضا امانی قدیم

6.

ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی

صفحه 67-81
پریسا پورعبدی سرابی؛ علیرضا تاری نژاد؛ محمد امین حجازی؛ محمد مجیدی

7.

بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد

صفحه 83-93
رضیه قدوسی؛ عطااله اژدری

8.

مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی

صفحه 95-110
سارا ناجی طبسی؛ اسماء وردیان؛ حسین زمانی؛ لعیا اصفری؛ شفق شیرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب