1.

اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور بر شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرواری در استان خوزستان

صفحه 1-12

2.

بررسی تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- آرژنین بر شاخص‌های خون‌شناسی و مقاومت بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مقابل تنش شوری

صفحه 13-24

3.

بررسی اثر افزودن کربوکسی‌متیل‌سلولز بر روی خواص مکانیکی فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر ژلاتین ماهی سرد‌آبی

صفحه 25-32

4.

کشتابورزی ارگانیک، تعیین بیوتکنیک کشت توأم ماهیان گرمابی و ماکیان در گیلان

صفحه 33-38

5.

اندازه‌گیری فیزیکی و آنالیز بافت مرکب ماهی ببری صید شده از خلیج‌فارس و تغیرات بافت‌شناسی آن در دو دوره ماندگاری

صفحه 39-48

6.

تولید انبوه ریزجلبک اسپیرولینا Spirulina Platensis به‌منظور استفاده در غذای میگو

صفحه 49-56


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب