1.

ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه

صفحه 13-1
وحید کوشکی؛ آرش بابایی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ امید صفری

2.

بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی

صفحه 25-15
لیلا روفه گری نژاد؛ آرزو علی اصل خیابانی؛ سپیدار سیدی منصور

3.

تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها

صفحه 39-27
میر هاشم سید احمدی ممقانی؛ آیناز علیزاده؛ سیده هما فصیح نیا

4.

بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

صفحه 51-41
سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا

5.

بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه

صفحه 64-53
الهام امت محمدی؛ جواد فیضی؛ مجید خانی

6.

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران

صفحه 73-65
ساجده شریعتی نیا؛ جواد حامدی؛ ستاره حقیقت

7.

تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای

صفحه 87-75
راحله اسماعیلی دارابی؛ حامد افشاری؛ رسول لسان خوش منفرد

8.

مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ

صفحه 98-89
حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

9.

بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

صفحه 117-99
اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی

10.

بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه

صفحه 133-119
بهنام مصطفی زاده؛ مهدی قره خانی

11.

بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین

صفحه 142-135
اسماعیل عطای صالحی؛ مریم سلطانی

12.

بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار

صفحه 154-143
مهسا سادات سجادی؛ ژاله خوشخو

13.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست

صفحه 170-155
مهسا مرادی؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب