1.

استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا

صفحه 1-13
جلیل خندقی؛ محمدرضا افشار مقدم

2.

بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر

صفحه 15-28
وجیهه دیانی عراقی؛ نفیسه زمین دار؛ مریم گل آبادی

3.

بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن

صفحه 29-41
میرعلی رحیمی زاد تولون؛ حمید میرزایی؛ امیرعباس متین؛ افشین جوادی؛ علیرضا امانی قدیم

4.

مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR

صفحه 43-51
مهتاب علیپور عمروآبادی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

5.

بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری

صفحه 53-69
محمود فروزان تبار؛ سعید حسین زاده؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش

6.

اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو

صفحه 71-85
سیده الهام موسوی کلجاهی؛ آیناز علیزاده؛ حامد همیشه کار؛ هادی الماسی؛ نارملا آصفی

7.

ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول

صفحه 87-97
عیسی سلگی؛ زهرا باهنر

8.

محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش

صفحه 99-118
سید امیر علی انوار؛ بهاره نوروزی؛ مریم طلا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب