1.

بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی

صفحه 1-10
آیدا پیامی؛ محمدحسین موثق؛ مسعود دل آشوب

2.

ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان

صفحه 11-22
اشکان جبلی جوان؛ نسیم ایزدی وصفی؛ زهرا شریفی؛ زهرا اسماعیلی؛ فائزه اسدی؛ منصوره کنعانی

3.

بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی

صفحه 23-36
مارال زاهدی؛ بهناز معمارماهر؛ نویده انرجان؛ حامد همیشه کار

4.

مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)

صفحه 37-53
زهرا لطیفی؛ سعید عابدیان کناری؛ علی اکبر مشایخ

5.

اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا

صفحه 55-67
مهسا سلیم خانیان؛ لیلا ناطقی؛ نازنین زند

6.

مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز

صفحه 69-79
ناصر حاجی پور؛ هادی ولی زاده؛ پرویز حسن زاده

7.

بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 81-90
محمدامین حیدرزادی؛ محمد رهنما؛ مجید علیپوراسکندانی؛ داریوش سعادتی؛ علی افشاری مقدم

8.

ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها

صفحه 91-106
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب