1.

مروری بر مکمل‌های خوراکی فراویژه درموادغذایی

صفحه 1-22
محدثه لاری پور

2.

شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونه‌های شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روش‌های کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR

صفحه 23-35
مهدی سلطانی

3.

مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس

صفحه 37-47
سارا پیشادست؛ محمد رهنما؛ مجید علیپور اسکندانی؛ داریوش سعادتی؛ افسانه نوری جنگی؛ محمدامین حیدرزادی

4.

مروری بر کاربرد عصاره‌های گیاهی برای کنترل ملانوزیس در میگوی پرورشی

صفحه 49-65
مینا سیف زاده

5.

بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده

صفحه 67-81
سارا شهریاری؛ علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی

6.

اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 83-94
مهسا صادقی؛ علیرضا تاری نژاد؛ محمد امین حجازی؛ یوسف نامی

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی

صفحه 95-110
فاطمه قویدل؛ هدا جعفری زاده مالمیری؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان

8.

بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد

صفحه 111-123
فیروز طیار؛ احمد قره خانی؛ امیر توکمه چی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب