1.

بررسی اثر مقادیر کود فسفر و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم شیرین (.Sorghum bicolor L.)

صفحه 1-13
یحیی سلیمانی؛ مجتبی علوی فاضل

2.

بررسی اثر نانوذره فسفات، سنتز شده به روش‌های مایکروویو و اولتراسونیک بر ویژگی مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمایی ذرت (Zea mays L.)

صفحه 14-35
هما سجادی نیا؛ دادخدا غضنفری؛ کاظم نقوی؛ هرمزد نقوی؛ بتول تهامی پور

3.

تأثیر مصرف نیتروژن در مرحله گلدهی بر تولید و تسهیم ماده خشک، رابطه قدرت منبع و اندازه مخزن و فرایندهای تشکیل عملکرد در گندم، جو و تریتیکاله

صفحه 36-49
مسعود عزت احمدی؛ مجتبی حسن زاده؛ احد مدنی

4.

بررسی مکانیزم انتقال رطوبت در بافت های گیاهی با استفاده از مدل های انتقال در محیط های متخلخل – قسمت اول: مدل های انتقال رطوبت

صفحه 50-66
فاطمه مظفری غربا؛ محمد مهدی مهارلویی؛ احمد غضنفری مقدم

5.

بررسی عملکرد سیب‌زمینی کارهای متداول در منطقه جیرفت و کهنوج

صفحه 67-80
محدرضا کماندار؛ فرهاد خوشنام؛ مسلم نامجو

6.

بررسی اثرات محلول‌پاشی مواد آلی و عناصر کم‌مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی

صفحه 81-98
علی حاتمی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ عبدالکریم اجرایی؛ سیدعبدالحسین محمدی جهرمی؛ حامد حسن زاده خانکهدانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب