تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,919 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,660 |
1. | اثر استفاده از مخلوط پودر آویشن و سیر بر روی برخی صفات کیفی و فراسنجه های خونی مرغ تخمگذار | |
صفحه 9-21 | ||
محمد حیدری؛ نیما ایلا؛ مجید افشار | ||
2. | تأثیر نانوسلنیوم و سلنیت سدیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و آنزیم های آنتی اکسیدانی بلدرچین های تحت تنش گرمایی | |
صفحه 22-34 | ||
ابراهیم طالبی؛ ریحانه غضنفرپور | ||
3. | عملکرد رشد و مورفولوژی دئودنوم جوجه خروس های گوشتی آرین تغذیه شده با پروبیوتیک های متفاوت در مرحله آغازین | |
صفحه 35-44 | ||
روح اله دوزوری؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ هادی حق بین | ||
4. | تعیین سطح بهینه انرژی قابل متابولیسم جیرههای غذایی جوجههای گوشتی راس 308 | |
صفحه 45-57 | ||
ماهان کاظمی؛ نیما ایلا | ||
5. | بررسی امکان استفاده از کاه کمپوست حاصل از بقایای پرورش قارچ خوراکی (آگاریکوس بیسپوروس) در جیره غذائی گوسالههای پرواری | |
صفحه 59-72 | ||
علیرضا طالبیان مسعودی | ||
6. | بررسی چندشکلی ناحیه اگزون ژن MHC-DRB3 با استفاده از روش PCR-RFLP در برخی نژادهای اسب کشور | |
صفحه 73-83 | ||
محمد توکلی؛ علیرضا نوشری؛ بهزاد همتی | ||