1.

تأثیر توأم مصرف گوگرد، ماده آلی و باکتری‌ تیوباسیلوس بر فراهمی برخی عناصر غذایی در سایه‌انداز درختان گردو

صفحه 1-10
علی خانمیرزایی؛ شکوفه رضائی؛ مسعود محمودی

2.

تاثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و اسیدسالیسیلیک بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیمی مرزه(Satureja hortensis L.)

صفحه 11-18
حمیدرضا کردبچه

3.

اثر آلاینده نفتی بر باردهی و محتوای اسیدهای آمینه قارچ Pleurotus florida (P.Kumm)

صفحه 19-30
فرزانه روشن دل؛ سارا سعادتمند؛ علیرضا ایرانبخش؛ زهرا اوراقی اردبیلی

4.

اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی

صفحه 31-36
علی نوری

5.

مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های رشدی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.)

صفحه 37-47
مهدی حمزه محمدابادی؛ علیرضا لادن مقدم؛ الهام دانائی؛ وحید عبدوسی

6.

نگاهی بر اهمیت توسعه پایدار کشاورزی در راستای حفاظت محیط زیست

صفحه 49-56
نسیم رنج کش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب