تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,966 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,698 |
1. | تأثیر توأم مصرف گوگرد، ماده آلی و باکتری تیوباسیلوس بر فراهمی برخی عناصر غذایی در سایهانداز درختان گردو | |
صفحه 1-10 | ||
علی خانمیرزایی؛ شکوفه رضائی؛ مسعود محمودی | ||
2. | تاثیر محلولپاشی اسیدآسکوربیک و اسیدسالیسیلیک بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزیمی مرزه(Satureja hortensis L.) | |
صفحه 11-18 | ||
حمیدرضا کردبچه | ||
3. | اثر آلاینده نفتی بر باردهی و محتوای اسیدهای آمینه قارچ Pleurotus florida (P.Kumm) | |
صفحه 19-30 | ||
فرزانه روشن دل؛ سارا سعادتمند؛ علیرضا ایرانبخش؛ زهرا اوراقی اردبیلی | ||
4. | اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی | |
صفحه 31-36 | ||
علی نوری | ||
5. | مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر شاخصهای رشدی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.) | |
صفحه 37-47 | ||
مهدی حمزه محمدابادی؛ علیرضا لادن مقدم؛ الهام دانائی؛ وحید عبدوسی | ||
6. | نگاهی بر اهمیت توسعه پایدار کشاورزی در راستای حفاظت محیط زیست | |
صفحه 49-56 | ||
نسیم رنج کش | ||