1.

تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک

صفحه 1-16
مهدیه سادات آذرفام؛ مهناز هاشمی روان؛ سیمین اسدالهی

2.

تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری

صفحه 17-27
بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان؛ سعیده اعیانی فرد؛ زهره یحیایی صوفیانی

3.

افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن

صفحه 29-47
بیژن خورشیدپور؛ سیمین اسدالهی؛ مهشید رضایی؛ لیلا ناطقی؛ زهرا مصطفی

4.

بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری

صفحه 49-69
لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی؛ مهشید رضایی

5.

اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب

صفحه 71-84
فریبا شیبانی؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی

6.

تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت

صفحه 85-96
حسین رحیمی‌مجد؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب