تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,802,762 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,904 |
1. | تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک | |
صفحه 1-16 | ||
مهدیه سادات آذرفام؛ مهناز هاشمی روان؛ سیمین اسدالهی | ||
2. | تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری | |
صفحه 17-27 | ||
بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان؛ سعیده اعیانی فرد؛ زهره یحیایی صوفیانی | ||
3. | افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن | |
صفحه 29-47 | ||
بیژن خورشیدپور؛ سیمین اسدالهی؛ مهشید رضایی؛ لیلا ناطقی؛ زهرا مصطفی | ||
4. | بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری | |
صفحه 49-69 | ||
لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی؛ مهشید رضایی | ||
5. | اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب | |
صفحه 71-84 | ||
فریبا شیبانی؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی | ||
6. | تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت | |
صفحه 85-96 | ||
حسین رحیمیمجد؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد | ||