1.

اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه

صفحه 97-116
میترا ابراهیم بانکی؛ سیمین اسداللهی؛ نازنین زند

2.

ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن

صفحه 117-128
سعید احمدی؛ محمد ابراهیم زاده؛ عبدالرحیم پذیرا؛ سید عبدالمجید موسوی

3.

امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه

صفحه 129-150
سحر سراقی؛ پیمان رجایی؛ کاوه زرگری

4.

امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت

صفحه 151-172
عطیه ناصری؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد

5.

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا

صفحه 173-191
بهزاد رحمت زاده؛ سیمین اسداللهی؛ لیلا ناطقی

6.

اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر

صفحه 193-212
ملیکه محبعلی؛ محمد رضا اسحاقی؛ بیژن خورشیدپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب