تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,964 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,695 |
1. | بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا | |
صفحه 213-222 | ||
علی اکبر کمالی اردکانی؛ فریبا عابدی اردکانی | ||
2. | سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن | |
صفحه 223-230 | ||
علی اکبر همتی نژاد؛ فهیمه سالمی؛ فاطمه تاجیک | ||
3. | مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی | |
صفحه 231-241 | ||
مروا حسینی؛ پیمان رجایی | ||
4. | مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی | |
صفحه 243-264 | ||
مجتبی ضیائی؛ مسعود دل آشوب | ||
5. | تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری | |
صفحه 265-280 | ||
فریبا زاهدی اردکانی؛ محمد رضا اسحاقی | ||
6. | غذای پایدار، محور اصلی توسعه | |
صفحه 281-290 | ||
سمیه فرهنگ هولیقی؛ فاطمه حیدری دالنجان؛ آیلین بهداشتی خسروشاهی | ||