| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,572,076 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,272,979 |
| 1. | بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا | |
| صفحه 213-222 | ||
| علی اکبر کمالی اردکانی؛ فریبا عابدی اردکانی | ||
| 2. | سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن | |
| صفحه 223-230 | ||
| علی اکبر همتی نژاد؛ فهیمه سالمی؛ فاطمه تاجیک | ||
| 3. | مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی | |
| صفحه 231-241 | ||
| مروا حسینی؛ پیمان رجایی | ||
| 4. | مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی | |
| صفحه 243-264 | ||
| مجتبی ضیائی؛ مسعود دل آشوب | ||
| 5. | تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری | |
| صفحه 265-280 | ||
| فریبا زاهدی اردکانی؛ محمد رضا اسحاقی | ||
| 6. | غذای پایدار، محور اصلی توسعه | |
| صفحه 281-290 | ||
| سمیه فرهنگ هولیقی؛ فاطمه حیدری دالنجان؛ آیلین بهداشتی خسروشاهی | ||