1.

ارزیابی حذف زیستی نیترات توسط تیوباسیلوس دنیتریفیکانس در حضور نانوذرات آهن صفر ظرفیتی پایدار شده با کربن کوانتوم دات (CQD-Fe0)

صفحه 1-14
الهه حمدی؛ بهنام راسخ؛ الهه تاجبخش؛ فاطمه یزدیان؛ مریم قبه

2.

تهیه و فرمولاسیون سس فلفل قرمز کم کالری بر پایه شیرین کننده ملاس چغندر قند

صفحه 15-26
ایدا گل باز؛ علی رضا رحمن؛ فاطمه حسینمردی

3.

بررسی فنوتیپی ومولکولیAmpC بتالاکتامازی در سویه های اسینتو باکتربومانی جدا شده از نمونه های بالینی

صفحه 27-37
معصومه علی براری؛ فاطمه نوربخش؛ سحر هنرمند جهرمی

4.

ارزیابی اثر نانوساختار طلا بر میزان تولید بیوسورفکتانت حاصل از باکتری سودوموناس آئروژینوزا

صفحه 47-39
یاسر احسنی ارانی؛ زهرا نورمحمدی؛ بهنام راسخ؛ فاطمه یزدیان؛ حجت کاظمی

5.

ارزیابی تأثیر نانوکامپوزیت‌ پلی‌ساکاریدی بر بیان ژن gtf در استرپتوکوکوس موتانس

صفحه 60-49
شکوفه مذهب جعفری؛ فاطمه یزدیان؛ فرزانه حسینی؛ بهنام راسخ

6.

جدا سازی و شناسا یی مولکولی سلول های مخمر و ارزیابی آنها جهت تولید عصاره مخمر و بتا گلوکان

صفحه 61-71
زهره رنجبر؛ محید باصری صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب