1.

بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده

صفحه 1-17
علی عمارلو؛ اکرم شریفی

2.

تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن

صفحه 19-32
مریم حقیقی؛ صدیقه یزدان پناه

3.

تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال

صفحه 33-49
سارا شکری تومتری؛ محمد احمدی؛ پیمان آریایی؛ مهدی شریفی سلطانی

4.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل

صفحه 51-67
عبد الرضا آقاجانی؛ فرهاد میرزایی؛ مهدی کرمانی؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ احمد پدرام نیا

5.

تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم

صفحه 69-81
احسان دیوان خسروشاهی؛ سید هادی رضوی؛ حسین کیانی؛ علی آقاخانی

6.

اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)

صفحه 83-94
زهرا شاهی؛ سیده زهرا سید النگی؛ لیلا نجفیان

7.

مقایسه اثر‌خشک‌کردن همرفت و تحت خلاء‌ بر‌ برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اختهی فرموله‌شده

صفحه 95-107
معصومه حسینی خصال؛ نارملا آصفی

8.

بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

صفحه 109-120
سونا شعایی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مسعود نجف نجفی

9.

بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین

صفحه 121-132
مریم نوروزی چاکلی؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

10.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس

صفحه 133-146
پگاه جلالوند؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ اورنگ عیوض زاده

11.

مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن

صفحه 147-161
سپیده منیرنژاد؛ مرجان نوری؛ رقیه خاقانی

12.

بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید

صفحه 163-176
سمیه شهبازی؛ زهره دیدار؛ محسن وظیفه دوست؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ عیسی جاهد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب