1.

بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی‌سس‌گوجه‌فرنگی سینبیوتیک

صفحه 1-13
محسن وظیفه دوست

2.

توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی

صفحه 15-24
سیده فاطمه احمدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ حسین کیانی؛ هومان مولوی

3.

بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ

صفحه 25-39
بهرام باقری؛ محمد شکرزاده؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا ملکی کهکی

4.

بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم

صفحه 41-56
سارا ناجی طبسی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ حسین زمانی؛ تکتم هجرانی

5.

ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 57-76
سید رسول شاه حسینی

6.

مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی

صفحه 77-86
زهرا فرج زاده؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ محمود باقری

7.

تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک

صفحه 87-97
اعظم خدائیان کریم؛ اسماعیل عطای صالحی

8.

اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی

صفحه 99-112
معصومه الوند؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ شیما کاوه

9.

طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر

صفحه 113-124
مسعود خزاعی فدافن؛ سید حسین استیری

10.

بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد

صفحه 125-138
سارا نیاستی؛ بهاره صحراییان؛ فاطمه پورحاجی

11.

بررسی امکان تولید‌کماج رژیمی بر پایه شیرین‌کننده استویا

صفحه 139-148
آتوسا کوکبیان؛ امیر دارائی گرمه خانی؛ سولماز صارم نژادنمینی

12.

بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال

صفحه 149-166
عالیا خلیلی؛ حمید توکلی پور؛ لیلا روزبه نصیرائی؛ احمد کلباسی اشتری

13.

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع

صفحه 167-176
مینا میرزائی؛ سید علی یاسینی اردکانی

14.

بررسی امکان کاربرد فرآورده‌های جنبی‌صنایع قند در تولید جونده‌کش (موش‌های سوری)

صفحه 177-187
فائزه لطفی حقیقت؛ مسعود هنرور؛ نگار پناهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب