1.

Summer 2022


2.

بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397

صفحه 1-11
رویا نجفی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

3.

تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356)

صفحه 12-22
ژاله خوشخو

4.

مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل

صفحه 23-32
میثم علیمرادی؛ مهرداد عطایی کچویی؛ فریبرز معطر

5.

بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه‌های اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی

صفحه 34-43
سید رضا حسینی؛ شاهین نجات

6.

بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز

صفحه 44-59
علی قنبری؛ افشین آخوندزاده بستی

7.

ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399

صفحه 60-70
نصراله عالی؛ جلیل خندقی

8.

بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت

صفحه 71-82
محسن وظیفه دوست؛ اعظم مهربان؛ زهره دیدار؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ معصومه مهربان سنگ آتش

9.

اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی

صفحه 83-92
ندا صادقی رونیزی؛ سیامک پارسایی؛ وحید محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب