1.

مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی

صفحه 1-18
سید امیر علی انوار؛ بهاره نوروزی

2.

مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 19-32
فرهنگ تیرگیر؛ پردیس نادری دهکردی؛ فاطمه ملکپور؛ علی کاظمی باباحیدری

3.

ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا

صفحه 33-44
نازنین خاکی پور؛ فاطمه حق شناس

4.

بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

صفحه 45-54
مریم انتشاری نجف آبادی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ حمیدرضا نوری

5.

کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی

صفحه 55-66
مهدخت ارجمندکرمانی؛ فرشته سلاجقه؛ بهجت تاج الدین

6.

جداسازی و بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی آنتروکوک‌ها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم

صفحه 67-79
حمید میرزائی؛ زهرا نوری حامد

7.

بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400

صفحه 80-87
محسن جعفریان؛ نصیر رفعتی

8.

شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن

صفحه 88-99
سید مجید هاشمی؛ ابراهیم رحیمی؛ سید امیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ مریم عطایی

9.

شناسنامه علمی مجله



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب