1.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس اندام‌های مختلف و صمغ گیاه دارویی Dorema ammoniacum D. Don. جمع‌آوری شده از بیرجند

صفحه 1-12
محمد نورانی یزن‌آباد؛ محمد تقی عبادی؛ الکساندر کرافورد؛ مهدی عیاری نوش‌آبادی

2.

بررسی اثر موقعیت جغرافیایی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی اسانس گیاه دارویی Teucrium stocksianum Boiss. جمع‌آوری شده از 4 منطقه استان هرمزگان

صفحه 13-23
مهشید رحیمی فرد؛ فاطمه سفیدکن؛ راضیه عظیمی اترگله؛ سمیه فکری قمی؛ مهدی یحیی زاده

3.

بررسی اثر محلول‎پاشی اِل-‌‌‌ فنیل‎آلانین و تیمارهای تغذیه‌ای غیرشیمیایی بر خصوصیات رشد و اسانس گیاه دارویی L. Salvia officinalis تحت سطوح مختلف آبیاری

صفحه 24-40
صفورا حسن‌آبادی؛ محمدرضا اردکانی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فرزاد پاکنژاد؛ داود حبیبی

4.

بررسی فیتوشیمیایی، ضدمیکروبی و عملکرد سمیت سلولی عصاره‌های مختلف گیاه داروییL. Rosa persica در خراسان شمالی

صفحه 41-55
علی کوهستانیان؛ مریم تاتاری؛ ملیحه صمدی کاظمی؛ احمد اصغرزاده؛ سیده فائزه تقی زاده

5.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی برخی ژنوتیپهای میوه گیاه Morus alba L. Var. nigra در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی

صفحه 56-68
سکینه مرادخانی

6.

بررسی تغییرات فیتوشیمیایی اسانس و عملکرد رشد گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. تحت تأثیر نور و اسید سالیسیلیک

صفحه 69-84
لیلا عبدی؛ حمیدرضا اصغری؛ مجید تولیت ابوالحسنی؛ محمدرضا عامریان؛ حسنعلی نقدی بادی

7.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه دارویی Tanacetum parthenium (L.) Schultz. در رویشگاه‌های مختلف استان گلستان

صفحه 85-96
معصومه مازندرانی

8.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی غلظت‌های مختلف عصاره اندام‌های گیاه داروییL. Physalis alkekengi

صفحه 97-109
سیمین آرین؛ سیده فاطمه حبیب حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب