1.

خشک کردن گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita) با ترکیب تیمارهای سایه و مایکروویو قسمت اول: بررسی اثر تیمارها بر مدت زمان خشک شدن، میزان و اجزای اسانس

صفحه 1-17
فاطمه روزدار؛ مجید عزیزی؛ عسکر غنی

2.

خشک کردن گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita) با ترکیب تیمارهای سایه و مایکروویو قسمت دوم: بررسی اثر تیمارها بر برخی خصوصیات فیتوشیمیایی برگ خشک شده

صفحه 18-33
فاطمه روزدار؛ مجید عزیزی؛ عسکر غنی

3.

ارزیابی پراکنش عناصر غذایی پرمصرف، به منظور بهینه سازی مصرف کود در گندم

صفحه 34-54
علی باقرزاده؛ مهدی عباس زاده؛ احسان افشار

4.

بررسی برخی صفات بیوشیمیایی ارقام مختلف ذرت(Zea mays) در شرایط برگ‌زدایی و حذف بلال

صفحه 55-73
اسحاق حجتی پور؛ حمیدرضا میری؛ برمک جعفری حقیقی؛ حمیدرضا ابراهیمی؛ عبدالرضا جعفری

5.

بررسی اثرات قطع آبیاری بر واکنش دو رقم گلرنگ در شرایط کشت بهاره و تابستانه

صفحه 74-90
شعله دانایی؛ بابک پاساری؛ اسعد رخزادی

6.

ساختار ژنتیکی جمعیتهای جغرافیایی پروانه کرم ساقه خوار برنج Chilo suppressalis در شمال ایران براساس ژن سیتوکروم اکسیداز شماره 2 میتوکندری

صفحه 91-107
عباس حیدری؛ علیرضا نظری؛ محمدعلی عشاقی؛ الهام صنعتگر

7.

ارزیابی اثر میدان مغناطیسی، هورمون جیبرلیک اسید و تیمارهای دمایی بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا در منطقه شیراز

صفحه 108-124
محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبد الرسول ذاکرین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب