1.

اثرات ضد باکتریایی متابولیت خام آسپرژیلوس‌های جدا شده از مرکبات روی استافیلوکوک اورئوس (ATCC 13813)

صفحه 5-20
اعظم قربان نیا دلاور؛ سید بنیامین مومینی؛ سید مسعود هاشمی کروئی؛ عیسی غلامپور عزیزی

2.

اثر ضدسرطانی عصاره هیدروالکلی گیاه گل انگشتانه (Digitalis nervosa) بر رده سلولی سرطان دهانه رحم (Hela)

صفحه 21-36
نازیلا احمدزاده؛ نسترن اصغری مقدم؛ زهرا کشتمند

3.

پردازش تصاویر فراصوت درون‌رگی (IVUS) برای استخراج بافت مجازی

صفحه 37-58
رضا معاشرتی؛ حسن تشکری

4.

اهمیت اسیدهای چرب زنجیر کوتاه سنتز شده توسط میکروارگانیسم‌‌های روده، به عنوان یک عامل اپی ژنتیک، در کاهش ابتلا به سرطان کولون

صفحه 59-86
شیوا دارابی؛ فاطمه کشاورزی؛ پرویز اشتری؛ فرحناز معتمدی سده؛ بهروز علیرضاپور

5.

نقش miR-182 و ژن FOXO در بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال

صفحه 87-104
مژگان سقازاده؛ عفت سیدهاشمی؛ ماسیمو نگرینی؛ شهلا محمدگنجی

6.

اثر تغذیه برگی نانوکلات آهن، روی و منگنز بر فلورسانس کلروفیل، غلظت آهن، روی و منگنز دانه و عملکرد دانه سویا

صفحه 105-126
محمد سعید وقار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب