1.

اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز

صفحه 1-16
سجاد باباخانی؛ فرزانه حسینی؛ پرویز پاکزاد؛ مریم بی خوف تربتی

2.

جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ

صفحه 17-31
حسن جعفرزاده؛ حمید میرزایی؛ شهرام حنیفیان؛ افشین جوادی؛ جلال شایق

3.

فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها

صفحه 33-47
امیرحسین خلیلی اقدم؛ شهین زمردی؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد؛ اصغر خسروشاهی؛ شهرام حنیفیان

4.

بررسی میزان شیوع پاتوتیپ‌های اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف

صفحه 49-59
رافد الزبیدی؛ ندا فلاح؛ عبداله جمشیدی

5.

تعیین میزان باقی‌ماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398

صفحه 61-69
افشین خاتمی؛ محمدحسین موثق

6.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی (GC-MS)

صفحه 71-85
متینه قائدان؛ نفیسه زمین دار؛ محمد گلی؛ نفیسه قاسمی سپرو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب