| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,629,495 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,301,235 |
| 1. | ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا | |
| صفحه 1-7 | ||
| گیتی کریم | ||
| 2. | بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن | |
| صفحه 9-21 | ||
| مسعود پرانداخته؛ مسلم نیریز نقدهی | ||
| 3. | مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین | |
| صفحه 23-43 | ||
| رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه | ||
| 4. | مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی | |
| صفحه 45-59 | ||
| سیدعلیرضا مرتضوی؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان؛ جاوید مرتضوی؛ حمید میرزایی | ||
| 5. | مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) | |
| صفحه 61-75 | ||
| عاطفه علیایی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی | ||
| 6. | تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد | |
| صفحه 77-90 | ||
| عیسی فتح الهی؛ راحله هاشمی نژاد؛ سمیه طالبی | ||