1.

ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا

صفحه 1-7
گیتی کریم

2.

بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن

صفحه 9-21
مسعود پرانداخته؛ مسلم نیریز نقدهی

3.

مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگ‌دانه فیکوسیانین

صفحه 23-43
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه

4.

مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی

صفحه 45-59
سیدعلیرضا مرتضوی؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان؛ جاوید مرتضوی؛ حمید میرزایی

5.

مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)

صفحه 61-75
عاطفه علیایی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی

6.

تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) به‌عنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد

صفحه 77-90
عیسی فتح الهی؛ راحله هاشمی نژاد؛ سمیه طالبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب