تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,918 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,351 |
1. | ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا | |
صفحه 1-7 | ||
گیتی کریم | ||
2. | بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن | |
صفحه 9-21 | ||
مسعود پرانداخته؛ مسلم نیریز نقدهی | ||
3. | مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین | |
صفحه 23-43 | ||
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه | ||
4. | مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی | |
صفحه 45-59 | ||
سیدعلیرضا مرتضوی؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان؛ جاوید مرتضوی؛ حمید میرزایی | ||
5. | مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) | |
صفحه 61-75 | ||
عاطفه علیایی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی | ||
6. | تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد | |
صفحه 77-90 | ||
عیسی فتح الهی؛ راحله هاشمی نژاد؛ سمیه طالبی | ||